O nama

Tvrtka Fertis d.o.o. osnovana je još 1996. godine kao trgovačko društvo za veleprodajnu trgovinu. Asortimanom robe pokrivali smo široko područje svakodnevnog života, od potrošne robe za svakodnevno življenje do materijala i alata za manje ili veće radove održavanja.


Nedugo nakon osnutka, sa jasnom vizijom o budućnosti i razvoju tvrtke, 1997. godine širimo djelatnost i na maloprodaju te otvaramo maloprodajnu trgovinu u naselju Travno. Kako smo prvih godina poslovanja trgovine bili gotovo jedina takva trgovina u ovom dijelu grada, pokušavali smo asortiman proizvoda čim više prilagoditi svakodnevnim potrebama svojih kupaca. U isto vrijeme, uvijek smo bili spremni na brz i povoljan način ponuditi i specifičnu robu koja nije bila u svakodnevnoj ponudi.


Danas tvrtka Fertis d.o.o. u svojoj maloprodajnoj trgovini zapošljava 5 djelatnika koji su Vam uvijek na raspolaganju, bilo da trebate stručni savjet i informaciju o proizvodu, bilo da trebate ideju za uređenje, renoviranje ili održavanje.


Svih ovih godina, stalno osluškujući potrebe svojih kupaca, pokušavali smo asortiman proizvoda i naše usluge što više prilagoditi njihovim potrebama. Da smo u tome barem donekle uspjeli, vjerujemo da dovoljno govori i to što uskoro slavimo 25 godina postojanja, 25 godina povjerenja i suživota sa svojim kupcima.

POSLOVNI PODACINAZIV: FERTIS d.o.o. za trgovinu i usluge

SKRAĆENI NAZIV: FERTIS d.o.o.

SJEDIŠTE Zagreb (Grad Zagreb), Božidara Magovca 28

NADLEŽNI SUD: Trgovački sud u Zagrebu

MBS: 080061817

OIB: 97149222597

TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 KN uplaćen u cijelosti

ODGOVORNE OSOBE: Goran Stanić, direktor - zastupa društvo samostalno i pojedinačno

IBAN: HR8123400091100208855 Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, Zagreb

View the embedded image gallery online at:
https://www.fertis.hr/o-nama#sigProGalleria9767e15b00

Drugi o nama