O NAMA

 

Tvrtka Fertis d.o.o. osnovana je još 1996. godine kao trgovačko društvo za veleprodajnu trgovinu. Asortimanom robe pokrivali smo široko područje svakodnevnog života, od potrošne robe za svakodnevno življenje do materijala i alata za manje ili veće radove održavanja.

Nedugo nakon osnutka, sa jasnom vizijom o budućnosti i razvoju tvrtke, 1997. godine širimo djelatnost i na maloprodaju te otvaramo maloprodajnu trgovinu u naselju Travno. Kako smo prvih godina poslovanja trgovine bili gotovo jedina takva trgovina u ovom dijelu grada, pokušavali smo asortiman proizvoda čim više prilagoditi svakodnevnim potrebama svojih kupaca. U isto vrijeme, uvijek smo bili spremni na brz i povoljan način ponuditi i specifičnu robu koja nije bila u svakodnevnoj ponudi.

Danas tvrtka Fertis d.o.o. u svojoj maloprodajnoj trgovini zapošljava 6 djelatnika koji su Vam uvijek na raspolaganju, bilo da trebate stručni savjet i informaciju o proizvodu, bilo da trebate ideju za uređenje, renoviranje ili održavanje.

Svih ovih godina, stalno osluškujući potrebe svojih kupaca, pokušavali smo asortiman proizvoda i naše usluge što više prilagoditi njihovim potrebama. Da smo u tome barem donekle uspjeli, vjerujemo da dovoljno govori i to što uskoro slavimo 20 godina postojanja, 20 godina povjerenja i suživota sa svojim kupcima.


 
FERTIS SU...
   

DRAGO PALIJAN
ODJEL SANITARIJA

GORAN STANIĆ
ODJEL ALATA
LJUBOMIR BEVANDA
ODJEL VIJAKA I OKOVA
MARINA MALEK
ODJEL BOJA I LAKOVA
TIHOMIR CAJLAN
PRODAVAČ I ADMINISTRATOR
ZDENKO STUNJA
ODJEL ELEKTROMATERIJALA

 
POSLOVNI PODACI
 
NAZIV: FERTIS d.o.o. za trgovinu i usluge
SKRAĆENI NAZIV: FERTIS d.o.o.
SJEDIŠTE Zagreb (Grad Zagreb), Božidara Magovca 28
NADLEŽNI SUD: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080061817
OIB: 97149222597
TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 KN uplaćen u cijelosti
ODGOVORNE OSOBE: Goran Stanić, direktor - zastupa društvo samostalno i pojedinačno
IBAN: HR8123400091100208855
Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, Zagreb

 


početna